Így vásárolj tavasszal és nyáron, ha tavasz típusú vagy

Ahhoz, hogy az öltözetünk a számunkra legjobb, legelőnyösebb legyen – a megfelelő szabásokvonalak, formák megtalálása mellett – érdemes komoly hangsúlyt fektetnünk a színek kiválasztására.

A tavasz típusú emberek külső jellemzői általában a világosabb, melegebb, aranyló vagy vörös árnyalatú hajszín, a világosabb szemek, az olívás, sárgás bőrtónus. 

Éppen ezért ezeknek az embereknek a legelőnyösebbek a világos, meleg, vagy éppen az élénkebb árnyalatok. Kifejezetten előnyösek számukra pl. a fűzöld, tengerkék, türkiz, napsárga, korall, bézs árnyalatok. Ezekben fognak ragyogni, ezek emelik ki a természetes szépségüket. Ezek viszonyulnak jól  a bőrükhöz, tesznek hozzá a megjelenésükhöz.

Tavasszal és nyáron rengeteg ilyen ruhát kapni a boltokban, így azok, akik a tavasz színtípusba tartoznak, igazán nem panaszkodhatnak ilyenkor a boltok kínálatára. Az évszaknak megfelelően előtérbe kerülnek a virágos, mintás ruhák is, amelyek meleg és élénk árnyalatai kifejezetten előnyösek a tavasz típusúak számára. 

Ne feledd, az öltözködés mindig egy kísérlet, hogy megtaláljuk a számunkra legelőnyösebb darabokat. Ne félj használni a színeket és a mintákat. 

Ha esetleg elakadtál ITT tudsz tőlem segítséget kérni.

Oszd meg, ha tetszett!

Ezek is érdekelhetnek