Szolgáltatásaim

Amennyiben bármilyen más szolgáltatási csomag kombináció,

vagy kiscsoportos (3-5 fő) workshop, színtanácsadás, personal styling érdekelne, úgy keress közvetlenül e-mailben:

stiluskalandor@gmail.com

Színelemzés - színtanácsadás

Időtartama: 1,5 óra  Ára: 29.900 Ft

Időtartama:
1,5 óra 
Ára: 29.900 Ft

 • segítség a színtípusod meghatározásában, hogy biztosan olyan színű darabokat viselj, amelyek kiemelik a természetes színeidet, elősegítik az arcod és a szemed gyönyörű ragyogását
 • rövid kitekintés a sminkszínekre, hogy biztosan olyan rúzst, alapozót, szemceruzát, szemhéjfestéket használj, amely a legelőnyösebb az adottságaid, színtípusod számára
 • átbeszéljük a színtípusodhoz legjobban illő hajszíneket is
 • kitérünk az ékszerek, bizsuk, kiegészítők színének meghatározására is

Úgy érzed, hogy a múltkor vásárolt barna pulcsi valahogy mégsem az igazi? Nem áll jól az ezüst fülbevaló? Azt gondolod, hogy a ruhád színe nem fejez ki Téged? A fekete öregít? Az arcod színe fakó, vagy éppenséggel túl sárga a blúzodban? Érzed, hogy valami baj van a ruháid színével, de nem tudod meghatározni, hogy pontosan micsoda? A barátnődnek jól áll a szürke, rajtad viszont egyáltalán nem mutat előnyösen?

Ha mindezekre igen a válaszod, akkor itt a helyed egy színelemzésen. A színtanácsadás során kendőkkel megnézzük, hogy melyik évszaktípusba (és annak melyik altípusába) tartozol és ezáltal, melyek azok a színek, amelyek a legelőnyösebbek számodra az arcod közelében. A megfelelő színösszetétellel a ruhatárad friss, fiatalos lehet, a megjelenésed pedig magabiztos, vonzó és összetett.

A színtanácsadás során az előnyös hajszínnel is foglalkozunk (festett haj esetén). A színkendők segítségével megbeszéljük, hogy milyen rúzs, alapozó, szemceruza, szemhéjfesték illik a természetes színeidhez.

A kendőzés azt is lehetővé teszi, hogy megnézzük, hogy melyek azok a színek, melyeknek bizonyos árnyalatai állnak csak jól neked, így olyan kombinációkat is megismerhetsz, amelyre korábban nem biztos, hogy gondoltál volna.

A színtanácsadással kapsz egy bevezetést a színeid világába, ezáltal a jövőben tudatosabban vásárolhatod majd meg a számodra legelőnyösebb színű darabokat, hogy a megjelenésed magabiztosságot, önbizalmat sugározzon a külvilág számára.

A tanácsadást követően elektronikus úton eljuttatok neked egy írásos összefoglalót az ott elhangzottakról és kapsz egy színkártyát is, amely az összes, számodra előnyös színt tartalmazza a jövőbeni vásárlás megkönnyítése érdekében.

Páros színtanácsadás - színelemzés

Időtartama: 2,5-3  óra  Ára: 59.900 Ft

Időtartama: 2,5-3 óra 
Ára: 59.900 Ft/fő

Szeretnél egy szuper csajos programon részt venni a barátnőddel, anyukáddal, tesóddal, sógornőddel? Szeretnétek egy pár órát vidáman, felszabadultan eltölteni? Szeretnétek pár órát, ami csak rólatok szól? Szeretnétek egy pár órát, ahol kiderül, hogy a színeitekben hasonlók, vagy épp különbözőek vagytok-e?

 • színkendők segítségével meghatározzuk a színtípusotokat, hogy biztosan olyan színű darabokat viseljetek, amely kiemeli a természetes színeiteket, elősegítik az arcotok és szemetek gyönyörű ragyogását
 • röviden kitekintünk a smink színekre is, hogy biztosan a legelőnyösebb rúzst, alapozót, szemceruzát, szemhéjfestéket viseljétek
 • miután a színkendők segítségével kiderült, hogy mely színtípusba tartoztok, átbeszéljük a típusnak leginkább előnyös hajszíneket is
 • kitérünk az ékszerek, bizsuk, kiegészítők színének meghatározására is

Páros színtanácsadás most a Stíluskalandornál.

A program keretén belül betekintést kaptok a színek világába. Kendőkkel megnézzük mindkettőtök évszaktípusát és ezáltal megállapítjuk, hogy mely színeket előnyös viselni az arcotokhoz közel, melyek azok a színek, amik ragyogást kölcsönöznek nektek, amelynek viselésével jó érzés lesz belenézni a tükörbe. Hiszen a megfelelő színösszetétellel a ruhatáratok friss, fiatalos lehet, a megjelenésetek pedig vonzó és összetett.

Beszélünk arról is, hogy az évszaktípusotoknak melyik az ideális hajszín. A színkendők segítségével megbeszéljük, hogy milyen rúzs, alapozó, szemceruza, szemhéjfesték emeli ki legjobban a természetes színeiteket.

A kendőzés azt is lehetővé teszi, hogy megnézzük, hogy melyek azok a színek, melyeknek bizonyos árnyalatai állnak csak jól nektek, így olyan kombinációkat is megismerhettek, amelyre korábban nem biztos, hogy gondoltatok volna.

A színtanácsadással bevezetést kaptok a színeitek világába, ezáltal a jövőben tudatosabban vásárolhatjátok majd meg a számotokra legelőnyösebb színű darabokat, hogy a megjelenésetek magabiztosságot, önbizalmat sugározzon a külvilág számára.

A tanácsadást követően elektronikus úton eljuttatok mindkettőtöknek egy írásos összefoglalót az ott elhangzottakról és kaptok egy színkártyát is, amely az összes, számotokra előnyös színt tartalmazza a jövőbeni vásárlás megkönnyítése érdekében.

Personal styling (szín- és testalkatelemzés, stílustippek)

Időtartama: 2-2,5  óra  Ára: 39.900 Ft

Időtartama: 2-2,5 óra 
Ára: 39.900 Ft

 • rövid színelemzés (ahol színkendők segítségével megmutatom, hogy melyik évszaktípusba/színtípusba tartozol és ennek megfelelően, mely színek, színösszetételek a legelőnyösebbek számodra az arcod közelében),
 • alkatelemzés (megbeszéljük, hogy milyen alaktípusba tartozol és, melyek azok a ruhadarabok, amik ennek a típusnak a legelőnyösebbek)
 • stílus és öltözködési tanácsok (megbeszéljük, hogy mit mivel viselj, mi előnyös, mit hangsúlyozz, mire figyelj a vásárlás, az öltözködés során, hangsúlyt fektetünk a ékszerek, bizsuk, kiegészítők színére, formájára is)

Kíváncsi vagy rá, hogy melyek a legelőnyösebb színek az arcod közelében, amelyek kiemelik a természetes ragyogásodat? Szeretnéd megtudni, hogy mely színtípusba tartozol és ennek megfelelően milyen színeket tudsz egymással kombinálni?

Kíváncsi vagy, hogy mely testalkattípusba tartozol? Megváltozott a tested a szülés után? Maradt rajtad egy pár plusz kiló? Elrejtenéd a pocakodat? Nadrágot próbálgatva sokszor érzed azt, hogy a magasderekú szabás nem előnyös számodra? Nem tudod eldönteni, hogy a térdig érő szoknyát, vagy inkább midi fazont válassz-e? Nem vagy benne biztos, hogy a farmerod zsebe a számodra legelőnyösebb helyen helyezkedik el? Nem tudod, hogy a magasságodhoz melyik szoknyahossz a legcsinosabb? Bizonytalan vagy, hogy kereknyakú, vagy V kivágású pólót hordjál inkább? Ha mindezekre igen a válaszod, akkor itt a helyed egy személyi stylist tanácsadáson.

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyenek a saját adottságaink, hosszanti, szélességi arányaink, amelyek alapvetően meghatározzák, hogy mely testalkati típusba tartozunk. Az alkatelemzés során megnézzük, hogy melyik a Te testalkat típusod, ennek megfelelően, melyek a legelőnyösebb szabásvonalak számodra, milyen a jó szoknyahossz, nadrághossz, melyik a megfelelő derékmagasság, a megfelelő nyakkivágás. Átbeszéljük, hogyan tudod a tested legszebb, legelőnyösebb pontjait kihangsúlyozni.

Megtanulod, hogy mi áll jól neked, így magabiztosan tudod majd viselni ezeket a ruhadarabokat, az alkatodnak, stílusodnak, színeidnek megfelelően.

Tippeket adok arra vonatkozóan, hogy mely darabokat érdemes egymással viselni, milyen mintákban gondolkodj. Beszélünk arról is, hogy melyek a legmegfelelőbb kiegészítők számodra, az ékszerektől kezdve, a cipőn, táskán, kesztyűn, sapkán át. Megbeszéljük, hogy milyen boltokba érdemes ellátogatnod, ahol a számodra legelőnyösebb ruhákat, kiegészítőket megtalálod.

A tanácsadást követően elektronikus úton eljuttatok neked egy írásos összefoglalót az ott elhangzottakról és kapsz egy színkártyát is, amely az összes, számodra előnyös színt tartalmazza a jövőbeni vásárlás megkönnyítése érdekében.

Personal styling Prémium

Időtartama: 1,5  óra  Ára: 29.900 Ft

Időtartama: 1,5 óra 
Ára: 29.900 Ft

Jártál már nálam (vagy másnál) korábban színtanácsadáson, testalkatelemzésen? Szeretnéd feleleveníteni a tudásodat, újra átvenni, hogy melyek a legelőnyösebb színeid, a testalkatod szabásvonalai, milyen ruhákra, színekre érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned? 

Megváltozott az élethelyzeted és szeretnéd a korábban hallottakat ennek megfelelően alkalmazni? Szeretnéd a tudásodat egy magasabb szintre emelni? Olyan szintre, ami jobban kiszolgálja a jelenlegi élethelyzetedet?

Szeretnél egy stílusprofilt kiépíteni, esetleg jó minőségű/tartós alapdarabok beszerzésén gondolkozol és nem tudod, hogy merre indulj el? Szeretnél egy kapszulagardróbot? 

Jó hírem van, ha ezekre igen a válaszod, akkor a Personal styling Prémium szolgáltatás csomagomat Neked találtam ki.

Miért jó a Personal styling Prémium? Mit ad neked ez a csomag?

 • Ez a csomag már épül a korábban elhangzottakra (színtípus meghatározás, testalkat), átbeszéljük a színek, minták keverésének módját, a jelenlegi élethelyzetedet, egyeztetjük milyen stílusú, színű ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre van jelenleg szükséged.
 • Megbeszéljük, hogy milyen – az évszaknak megfelelő – jóminőségű alapdarabokkal tudod kiegészíteni a ruhatáradat, hol tudod őket beszerezni, hogyan tudod keverni a gardróbodban lévő darabokkal.
 • A Personal styling Prémium szolgáltatással tovább tudod növelni a magabiztosságodat az öltözködés területén. Sokkal egyszerűbb lesz a reggeli öltözködés, egy-egy szett összeállítása. 
 • Sokkal hamarabb megtalálod a boltokban, online a neked legelőnyösebb darabokat. 
 • Kevesebb időt fogsz eltölteni a vásárlással, a neten böngészéssel, viszont tudatosabb, átgondoltabb lesz a ruhatárad. 

Mi van a kosaramban?

Időtartama: 1  óra  Ára: 19.900 Ft

Időtartama: 1 óra 
Ára: 19.900 Ft

Jártál már korábban szín- és stílustanácsadáson (personal stylingon)? Ismered a színtípusodat és a testalkatodat? Jobban szereted az online vásárlást, mint a boltokban való nézelődést? Bizonytalan vagy az online vásárlásaid során, hogy megfelelő lesz-e a kosaradba tett termékek színe, fazonja, szabása, a minták kombinációja, a színek harmóniája? Megrendelnéd, de nem vagy benne biztos, hogy jó lesz-e minden tekintetben és nem akarsz a visszaküldéssel bajlódni?

Ha bizonytalankodtál már online vásárlásaid során, akkor a Mi van a kosaramban? csomagot Neked találtam ki. 

 

Miről is szól ez a csomag és miért jó ez Neked?

 • Mivel ismered már a szín- és testalkattípusodat, így célirányosan tudunk válogatni az adott online felület színei és fazonjai (szabásmintái) között. 
 • Ha elbizonytalanodsz a színben, a vonalvezetésben, akkor praktikus tanácsokkal segítek Neked megtalálni azt, amit keresel.
 • Tisztázzuk, hogy mekkora keretet szánsz a vásárlásra, ennek megfelelően ötleteket, javaslatokat adok számodra, hogy hol, milyen weboldalon keresd a kívánt termékeket (pl. magyar tervező, fast fashion, stb.)
 • Megbeszéljük, hogy egész pontosan milyen és mennyi ruhadarabra van szükséged
 • Mutatok Neked kiegészítőket is a választott ruhákhoz
 • A tanácsadás online történik, így az otthonodból tudod élvezni az előnyeitÖltöztess fel

Időtartama: kb. 1.5  óra  Ára: 29.900 Ft

Időtartama: kb. 1.5 óra  29.900 Ft/óra

Jártál már korábban nálam vagy másnál szín- és stílustanácsadáson, tehát tisztában vagy a színtípusoddal és a testalkatoddal? Valamilyen nagyszabású üzleti eseményre készülsz (gála, előadás, díjátadó, stb) és nem tudod, hogy mit vegyél fel? Közeleg a céges karácsonyi parti és tanácstalan vagy a megjelenésedet illetően? Fontos családi esemény (ballagás, esküvő, születésnap, stb.) közeledik és nem tudod, hogy miben jelenj meg? Van ruhád az eseményre, de nem vagy benne biztos, hogy megfelelő lesz-e? A kiegészítők megtalálásában szükséged van egy kis iránymutatásra?

Esetleg hosszabb időre nyaralni indultok és nem tudod, hogy milyen ruhákat vigyél magaddal? 

Színtipusok öltözködése

A program keretében online leegyeztetjük, hogy pontosan milyen eseményről van szó, mi a megjelenési követelmény (dresscode). Megbeszéljük, hogy mekkora összeget szánsz az öltözetre, mi az, amire mindenképp szükség van és mi az, ami rendelkezésre áll neked otthon (pl. cipő, ékszer van, de ruha, táska kell). 

Felelevenítjük a szín- és testalkattípusodat, hogy mindenképp ennek megfelelően tudjunk továbbhaladni.

Ezután én felkutatom az igényeknek leginkább megfelelő ruhákat, hogy a végén Neked már csak egy pár darabból kelljen kiválasztani azt, ami a legjobban tetszik, leginkább megfelelő a nagy eseményre.

Miért jó Neked ez a csomag?

 • Rengeteg időt, energiát és idegeskedést spórolsz meg azzal, hogy kiadod a kezeid közül a „feladatot”. 
 • Az első – online – egyeztetés után (amely leginkább technikai jellegű információkat tartalmaz) én körbejárom, felkutatom a lehetőségeket, hogy a végén Neked már csak a legjobbakból kelljen választani. 
 • A megjelenés nem csak a ruhákon múlik, nagyon fontos szerepe van a kiegészítőknek is. 
 • Megmutatom Neked a legjobb kombinációkat, hogy Te a legjobb formádat mutatva, nyugodtan és magabiztosan készülhess az eseményre. Izgalmasan hangzik, nem?

 

Gardróbrendezés

Ára: 24.000 Ft/ 2 óra

Időtartama: 2 óra  24.000 Ft/óra

 • szakértő segítség a ruhatárad, gardróbod átnézéséhez, rendezéséhez
 • segítség, hogy csak a megfelelő színű, stílusú, fazonú, szabásvonalú ruhák maradjanak meg és legyen hely az újaknak
 • igény szerint kapszulagardrób kialakítása
Gardróbrendezés

Állsz a szekrényed előtt és beléd hasít a jól ismert kérdés?: „Nincs egy göncöm sem, amit felvehetnék…” Vannak a szekrényedben olyan ruhadarabok, amiket csak egyszer, vagy netán egyszer sem vettél még fel? Még mindig ott lóg rajta az árcédula? Megvetted a „kisfeketét”, de valahogy úgy érzed, hogy nem a te színvilágod? Most térsz vissza a munka világába a kisgyerekkel otthon töltött évek után, de azt látod, hogy a gardróbban lévő ruháid felett már egy picit elszaladt az idő? Megváltozott a testalkatod a terhesség alatt és olyan ruhákkal van tele a gardróbod, ami leginkább ápol és eltakar? Változtatni szeretnél ezen? Nehezen válsz meg a ruháidtól és kell egy külső, független segítség, aki nem érzelmi, hanem szakértői szemmel nézi át a gardróbod tartalmát?

Ha mindezekre igen a válaszod, akkor gyerünk, ugorjunk neki és csináljunk rendet. Megszabadítalak az olyan daraboktól, amik előnytelenül állnak, valójában nem is tetszenek, nem jók már rád, stb. Csináljunk helyet azoknak a ruháknak, melyek a színtípusodnak, alkatodnak egyaránt a legelőnyösebbek, amellyel magabiztos, önbizalmat sugárzó leszel. Csináljunk helyet azoknak, amikre igazán szükséged van ahhoz, hogy könnyen kezelhető legyen a ruhatárad, öröm legyen a gardróbodba benézni, öröm legyen az öltözködés. A gardróbrendezéssel átláthatóvá válik a ruhatárad, megkönnyítvén ezzel a reggeli öltözködést, illetve az utazásra, bőröndbe való pakolást. Igény esetén átbeszéljük a kapszulagardrób alapjait, azok variálhatóságát.

A gardróbrendezés csak színtanácsadás után vehető igénybe, hiszen a megfelelő színek ismeretének hiányában nem tudjuk hatékonyan átrendezni a szekrényedet.

Közös vásárlás

Ára: 24.000 Ft/ 2 óra

 • vásárolj gyorsabban és hatékonyabban, minden idegeskedés nélkül
 • garantáltan olyan darabokkal fogsz hazatérni, amelyek nem csak a helyet foglalják a szekrényedben, hanem jól is érzed magad bennünk, így öröm lesz őket viselni
Közös vásárlás stílustanácsadóval

Bizonytalan vagy abban, hogy mi áll jól neked? Melyik az a szoknyahossz, amit megengedhetsz magadnak? Nem tudod, hogy melyik az a nadrág, ami az előnyeidet emeli ki? Nem tudod, hogy a répafazonú, vagy az egyenes szárú farmer az előnyös? Meghívtak egy esküvőre és bizonytalan vagy, hogy milyen típusú, színű ruhában kellene megjelenned? Céges rendezvényre készülsz, ahol szigorú előírás van az öltözéket illetően? Visszatérsz a munka világába a kisgyerekkel otthon töltött évek után és szeretnél egy pár új ruhadarabot? Szeretnéd, ha valaki (egy külső, független ember) ott lenne veled, akinek a véleményére teljes egészében hagyatkozhatsz?

Ha mindezekre igen a válaszod, akkor itt a helyed egy közös vásárlás programon.

A közös vásárlás során a segítségedre van egy független szakértő, akivel biztos, hogy csak azokat a ruhadarabokat veszed meg, amelyekre tényleg szükséged van (amelyeket előre meghatároztál) és amelyek biztos, hogy a legelőnyösebb testalkati adottságaidat, természetes színeidet emelik ki. A közös vásárlás során olyan ruhadarabokkal leszel gazdagabb, amelyeket a későbbiekben magabiztosan, önbizalommal telve tudsz viselni.

Azonban mielőtt elrohannánk vásárolni, felmérem az igényeidet. Beszélgetünk arról, hogy milyen célra szeretnél vásárolni (pl. esküvő, születésnap, céges party, ruhatár frissítés, kapszula gardrób, stb.). Ekkor kell majd azt is meghatároznod, hogy mekkora összeget kívánsz a ruhára/ruhákra elkölteni.

A közös vásárlás csak színtanácsadás után vehető igénybe, hiszen a megfelelő színek ismerete nélkül nem tudjuk a számodra legelőnyösebb színű darabokat megvásárolni.

Testalkatelemzés és stílustanácsadás

Időtartama: kb. 1.5  óra  Ára: 17.900 Ft

Időtartama: kb. 1,5 óra  17.900 Ft

 • testalkatelemzés (megbeszéljük, hogy milyen alaktípusba tartozol és, melyek azok a ruhadarabok, amik ennek a típusnak a legelőnyösebbek)
 • stílus és öltözködési tanácsok (megbeszéljük, hogy mit mivel viselj, mi előnyös, mit hangsúlyozz, mire figyelj a vásárlás, az öltözködés során, hangsúlyt fektetünk az ékszerek, bizsuk, kiegészítők színére, formájára is)

Megváltozott a testalkatod a szülés után? Maradt rajtad egy pár plusz kiló? Nadrágot próbálgatva sokszor érzed azt, hogy a magasderekú szabás nem előnyös számodra? Nem tudod eldönteni, hogy a térdig érő szoknyát, vagy inkább midi fazont válassz-e? Nem vagy benne biztos, hogy a farmerod zsebe a számodra legelőnyösebb helyen helyezkedik el? Nem tudod, hogy a magasságodhoz melyik szoknyahossz a legcsinosabb? Bizonytalan vagy, hogy kereknyakú, vagy V kivágású pólót hordjál inkább? Ha mindezekre igen a válaszod, akkor itt a helyed egy testalkatelemzésen és stílustanácsadáson.

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyenek a saját adottságaink, hosszanti, szélességi arányaink, amelyek alapvetően meghatározzák, hogy mely testalkati típusba tartozunk. Az alkatelemzés során megnézzük, hogy melyik a Te testalkat típusod, ennek megfelelően, melyek a legelőnyösebb szabásvonalak számodra, milyen a jó szoknyahossz, nadrághossz, melyik a megfelelő derékmagasság, a megfelelő nyakkivágás, melyek a felsőtest és az alsótest legelőnyösebb viseletei. Átbeszéljük, hogyan tudod a tested legszebb, legelőnyösebb pontjait kihangsúlyozni.

Megtanulod, hogy mi áll jól neked, így magabiztosan tudod majd viselni ezeket a ruhadarabokat, az alkatodnak, stílusodnak megfelelően.

Tippeket adok arra vonatkozóan, hogy mely darabokat érdemes egymással viselni, milyen mintákban gondolkodj. Beszélünk arról is, hogy melyek a legmegfelelőbb kiegészítők számodra, az ékszerektől kezdve, a cipőn, táskán, kesztyűn, sapkán át. Megbeszéljük, hogy milyen boltokba érdemes ellátogatnod, ahol a számodra legelőnyösebb ruhákat, kiegészítőket megtalálod.

Mutatok képeket híres emberekről, akik az adott testalkattípusba tartoznak és megnézzük, átbeszéljük, hogy mely viseletük előnyös, vagy előnytelen.

A tanácsadást követően elektronikus úton eljuttatok neked egy írásos összefoglalót az ott elhangzottakról.

Online testalkatelemzés és stílustanácsadás

Ára: 9.900 Ft

Mindig érdekelt, hogy milyen testalkattípusba tartozol? Megváltozott a testalkatod a szülés után? Szeretnéd tudni, hogy mely ruhadarabok a legelőnyösebbek számodra? Szeretnéd elrejteni a pocakodat, de nem tudod, hogyan? Nadrágot próbálgatva sokszor érzed azt, hogy a magasderekú szabás nem az igazi számodra? Nem tudod eldönteni, hogy a térdig érő szoknyát, vagy inkább midi fazont válassz-e? Nem vagy benne biztos, hogy a farmerod zsebe a számodra legelőnyösebb helyen helyezkedik el? Nem tudod, hogy a magasságodhoz melyik szoknyahossz a legcsinosabb? Bizonytalan vagy, hogy kereknyakú, vagy V kivágású pólót hordjál inkább? Ha mindezekre igen a válaszod, de nem szeretnél kimozdulni otthonról, akkor az online testalkatelemzést és stílustanácsadást Neked találták ki.

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy milyenek a saját adottságaink, hosszanti, szélességi arányaink, amelyek alapvetően meghatározzák, hogy mely testalkati típusba tartozunk. Az alkatelemzés során megnézem, hogy melyik a Te testalkat típusod, ennek megfelelően, melyek a legelőnyösebb szabásvonalak számodra, milyen a jó szoknyahossz, nadrághossz, melyik a megfelelő derékmagasság, a megfelelő nyakkivágás, melyek a felsőtest és az alsótest legelőnyösebb viseletei. Leírom, hogyan tudod a tested legszebb, legelőnyösebb pontjait kihangsúlyozni.

 

Az online testalkatelemzés lényege, hogy akkor is igénybe tudod venni, ha nem egy városban, országban élünk, vagy csak valamilyen okból kifolyólag nem szeretnél kimozdulni otthonról, de azért tudni szeretnéd, hogy milyen testalkattípusba tartozol és ennek a típusnak melyek a legelőnyösebb viseletei.

 

Mindez, hogy működik?

A szolgáltatás megrendelése után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és részletesen leírom, hogy mire van szükségem az elemzéshez (pl. méretek, fényképek).

Az adatok beérkezésétől számított 5-10 napon belül megküldöm neked a komplett testalkatelemzésedet, amely tartalmazza, hogy mely típusba tartozol, ennek a típusnak melyek a legelőnyösebb viseletei mind felsőtesten, mind alsótesten. A stílustanácsadás keretében tippeket adok arra vonatkozóan is, hogy milyen mintákban, anyagokban gondolkodj. Kitérek az ékszerekre, cipőkre, táskákra.

Részletesen leírom azt is, hogy az adott testalkat típusnak mely viseletek nem előnyösek.

Az elemzés végén a leírtakat híres emberekkel illusztrálom, akik az adott testalkattípusba tartoznak, rámutatva, hogy mely viseletük előnyös és melyik előnytelen az adott testalkattípusnak.

Az online testalkatelemzésnek és stílustanácsadásnak köszönhetően, megtanulod, hogy mi áll jól neked, így magabiztosan tudod majd viselni ezeket a ruhadarabokat, az alkatodnak, stílusodnak megfelelően.

Külső-belső megújulás (styling és coaching)

Legyél kívül-belül önmagad legjobb verziója,

Hiszünk abban, hogy a külső megjelenésünk és a belső állapotunk, megéléseink kölcsönösen hatnak egymásra. Erősíthetik, de gyengíthetik is egymást. Egy jól összeállított megjelenés nagyobb magabiztosságot ad, vagy ahogy Sarah Jessica Parker is mondta, „minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned.”

Ugyanakkor, amikor úgy érzed, hogy rendben mennek a dolgaid, elégedett vagy az életeddel, egy tudatosabb öltözködés, magabiztos színválasztás még inkább erősíthet Téged, elkerülve azt a kínos szituációt, hogy a megjelenésed miatt érzed magadban a frusztrációt. A színek hatással vannak a hangulatunkra, a tudatalattinkra, egy rosszul megválasztott öltözet akár az egész napodra rányomhatja a bélyegét.  Legyen ez munkahelyi, vagy hétköznapi ruhaviselet, vagy egy fontosabb eseményen a megjelenésed.

A legütősebb kombináció az, mikor elégedett vagy a megjelenéseddel és közben jól is érzed magad a bőrödben. Megvan az önismereted, az önmagadba vetett hited, a belső erőd, hogy könnyedebben kezeld az életed adta kihívásait, új és más nézőpontból meglásd azokat egy elégedettebb életért. Cél, beemelni téged a saját erődbe, tudatosságodba.

Ismerd meg őt, tudj meg többet itt róla:

Dr. Konkoly Rita BLS Coach

https://drkonkolyritacoach.hu/

Így összefogtunk érted és elhatároztuk, hogy bevisszük a tudatosságot az életedbe.

Tesszük ezt azért, hogy tudatosan figyelj magadra, a megjelenésedre és az életedben felmerülő kihívások minél könnyebb, hatékonyabb vagy gyorsabb kezelésére.

Ne feledd: első benyomásra nincs második esély.

Légy kívül, belül a legjobb önmagad.

Vedd igénybe szolgáltatás csomagjainkat:

 • Personal styling + 1 alkalmas coaching ülés Ritával (ára: 38.900 Ft)
 • Personal styling + 4 alkalmas coaching folyamat Ritával (ára: 77.900 Ft)
 • Personal styling, gardróbfrissítéssel + 4 alkalmas coaching folyamat Ritával (ára: 109.900 Ft)