Karácsonyi színek, stílusok, outfitek

December közepén járunk már, nyakunkon a karácsony, egyre több emberben merül fel a kérdés, hogy mit vegyek fel az ünnepekre? 

Vannak, akik kényelmesben nyomják, karácsonyi (csúnya) pulcsi, karácsonyi mintás leggings, meleg mamusz, mézeskalács mintájú zokni, vicces karácsonyos póló, stb. De vannak olyanok is, akik ilyenkor szeretnek elegánsan, csinosan, csillogósan felöltözni. Mindkét verzió szuper (én mindkettőt alkalmazom attól függően, hogy éppen hol vagyok 😊). 

A karácsonyi ruhák színei elsődlegesen a piros, a zöld, a fehér, az ezüst, illetve az arany. Ezek a karácsonyi színek elsősorban a hideg típusoknak kedveznek, hiszen mind a klasszikus piros, a fenyőzöld, illetve a hófehér a hideg típusok palettáján található meg. 

Ezen színek kombinációjával gyönyörű karácsonyi hangulatot varázsolhattok (tipikus karácsonyi minta a kockás), az ezüst és az arany alkalmazásával pedig egyértelműen hideg, vagy meleg irányba vihető el az öltözék. A képeken mutatok is erre példát: az első montázson a hideg típusoknak, a másodikon a meleg típusoknak kedvező öltözékek láthatóak.

És hogy ne maradjanak ki azok sem, akik kényelmesben nyomják, íme nekik is egy kis válogatás inspiráció:

Ha maradtak kérdéseid a karácsonyi outfittel kapcsolatban, keress bátran ITT.

Oszd meg, ha tetszett!

Ezek is érdekelhetnek