Így vásárolj tavasszal és nyáron, ha nyár típusú vagy

Ahhoz, hogy az öltözetünk a számunkra legjobb, legelőnyösebb legyen – a megfelelő szabásokvonalak, formák megtalálása mellett – érdemes komoly hangsúlyt fektetnünk a színek kiválasztására.

A nyár típusú emberek külső jellemzői általában a hamvas szőke, hamvas barna hajszín (sok esetben fakónak, keseszínnek is szokták nevezni), világosabb árnyalatú szemek (amelyek nem képeznek nagy kontrasztot a bőrszínnel), világos (sok esetben szeplős) nehezebben barnuló (inkább rózsaszínes, mint olívás) bőrszín 

Éppen ezért ezeknek az embereknek a legelőnyösebbek a világos, hideg vagy éppen a lágyabb, telítetlenebb árnyalatok. Kifejezetten jól állnak nekik pl. a mentazöld, vaníliasárga, levendulalila, világoskék, ezüst, szürke árnyalatok. Ezekben fognak ragyogni, ezek emelik ki a természetes szépségüket. Ezek viszonyulnak jól a bőrükhöz, tesznek hozzá a megjelenésükhöz.

A nyár típusú embereknek remekül állnak az úgynevezett fagyiszínek, pasztellszínek. Mivel tavasszal és nyáron nagyon sok ilyen színű ruhát kapni a boltokban (a meleg, élénk tavaszi árnyalatok mellett), így azok, akik a nyár színtípusba tartoznak, igazán nem panaszkodhatnak ilyenkor a boltok kínálatára. Az évszaknak megfelelően előtérbe kerülnek a virágos, mintás ruhák is, amelyek hideg és lágy árnyalatai kifejezetten előnyösek a nyár típusúak számára. 

Ne feledd, az öltözködés mindig egy kísérlet, hogy megtaláljuk a számunkra legelőnyösebb darabokat. Ne félj használni a színeket és a mintákat. 

Ha esetleg elakadtál ITT tudsz tőlem segítséget kérni.

Oszd meg, ha tetszett!

Ezek is érdekelhetnek